71 entry daha
  • bati avrupa'nin hali malum, insanlarin sava$, aclik, hastalik gibi dertleri yok. sosyal devletin yarattigi iluzyonla da dunyanin geri kalaninda buyuk dertler oldugundan ya bihaberler, ya da siklemiyorlar. en buyuk dertleri boynuz takan kiz arkada$, universiteden sonra ne yapacaklari gibi konular oluyor. isyan halinin getirdigi adrenalinden yoksun uretilen rock'in icerigi de dogal olarak nightwish, within temptation gibi surrealite uzerine oynayan buyuk gruplar uretiyor, avrupa sahnesinde siyasal duru$lu realist gruplar ikinci plana du$uyorlar.

    epica klasik muzikle bu realizmi, ozellike modern dinlerin maneviyati a$ip sosyal sacmalik haline donu$mesini, uyu$turucunun sonuclarini (ah ulan chasing the dragon) klasik muzikle birle$tirmeye devam ediyor. ancak her albumde biraz daha siradan, ezber parcalar urtemeye ba$lamalari, plak $irketiyle ya$adiklari sorunlardan oturu bir turlu konser albumlerini yayinlayamamalari, simone simons'un olumlerden donmesi derken hizlari son 1-2 yilda bayagi kesildi. kucuk konser salonlarina geri donduler.

    ancak bu kotu gidi$e dur deme $anslari belirdi, 8 mayis'ta the classical conspiracy isimli, within temptation'in black symphony'sinin dumen suyundan ilerleyecek tam 70 ki$ilik bir orkestra ve koroyla macaristan'da kaydedilen konser albumleri geliyor. umarim saglam bir yukseli$e gecerek hakettikleri headliner pozisyonunu yakalarlar.
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap