610 entry daha
  • quora'da denk geldiğim tom cruise anektodu:

    - - -
    tom cruise kibirli ve kendini beğenmiş mi?

    tom cruise'un "american made" adlı filminin çekimleri sırasında ekip üyesiydim: o sırada filmin adı mena'ydı. mena çoğunlukla atlanta'nın kuzeyindeki mekanlarda çekildi. cruise aynı zamanda louisiana'da jack reacher filmlerinden birini çekmeye devam ediyordu.

    cruise'la ilk karşılaşmam fx mağazamızda oldu ve ekibimizdeki ironik şekilde adı tom olan bir adamımızı tanıdı. daha sonra bu bizim tom'a daha önce cruise ile ne zaman çalıştığını sordum... bu iki tom'un yolları 80'lerden beri kesişmemiş. her nasılsa tom cruise bizim ekipteki tom'u 30 yıl sonra tanıdı!?!

    tom cruise'un sahnelerini georgia'da çektikten sonra hemen bir helikopterden uçağa atlayıp louisiana'ya, oradan da başka bir helikoptere geçtiği ve sonunda jack reacher setine vardığı günler oldu... mena setinde her zaman olduğu gibi arkadaş canlısı ve samimi olduğunu hatırlıyorum. emlak departmanından birinin açıkça şöyle dediğini çok net hatırlıyorum: "tom cruise bir uzaylı. hiçbir insan bu iş ahlakını koruyup hala bu kadar arkadaş canlısı olamaz."
    - - -
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap