5 entry daha
  • takımının ligdeki başarısızlığı sonucu istifa etmiş teknik direktör.

    bir dönemler premier ligde oynadı. türkiye kamuoyu onu trabzonspor'u eleyince iyice tanıdı. güney kıbrıstaki ilk maçta takımının hem başında hem ortasahasında başlamış ve ibrahima yattara'nın takımının solunu adeta felç ettiğini çok geçmeden görüp ismini kırk yıl sonra bile hatırlayacağım altin haxhi isimli arkadaşı oyuna sokup yattara'yı tahrik ettirmiş ve oyundan attırmıştı.

    bu arkadaş yarım saatte yattara'nın nasıl etkisiz hale getireceğini çözebilmiş, sonra oyundan çıkıp takımını kenardan yönetmişti. trabzonspor'u eledikten sonra rangers'a elenmişler ve şampiyonlar ligine girememişlerdi.

    2008-2009 sezonunda ise takımı anorthosis anavatan yunanistan takımı olympiakos'u eleyip şampiyonlar ligine girmeyi başardı. gruplarda lider panathinaikos'u yendi, werder bremen'le iki kere berabere kaldı, bir 3-3lük beraberlik de inter karşısında aldı ama grubunu sonuncu bitirerek elendi.

    2008-2009 sezonunun sonlarına doğru ligdeki başarısızlık üzerine görevinden istifa etti. bu istifa büyük ihtimalle gürcü hoca için yeni bir başlangıcın göstergesi olacak. yunan ligini hedef alabilir veya yolu türkiye ile bile kesişebilir. bakalım kariyeri nasıl devam edecek.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap