67 entry daha
  • chelsea'nin kelimenin tam anlamıyla "temkinli" oynadığı, defans dışında hiçbir şey yapmadığı, kontratak şansı bile kollamaya çalışmadığı, yalnızca "ulan gol yemeyelim de" mantığıyla oynadığı; ama zevk vermeyen futbola rağmen öyle ya da böyle finale çıkma umudunu güçlendirecek bir sonuç aldığı maçtır.
    maçın başında "ne güzel maç olacak bu" diye insanı ekrana kitleyen ama hiç keyif vermeyen, "barça kesin alır yahu" diye rahatça salladığım skor tahminlerimi çürüten bu maçın rövanşında neler olacağını her şeye rağmen merakla beklemekteyim; çünkü barcelona'nın deplasmanda olmasına rağmen böylesine defansif oynamayacağı aşikar. beklenen heyecan bir sonraki maçta yaşanır, bu kez korkak oynayan değil risk alan kazanır.

    kendini açıklama ihtiyacından gelen edit: evet, tipik türk futbol seyircisi olarak "saldırıın, saldırıın, saldırıııın!" taktiğiyle oynanmış maçlardan hazzediyorum (bunun yanlışlığını sorgulayabildiğimiz gün türk futbolunun değişmeye başladığı gün olacaktır emin olun, benim yorumum değil bir tek yani); zaten herkes karşılıklı mükemmel gol pozisyonları bol olan maçlardan daha çok zevk almaz mı? chelsea kötü yapmıştır dediğimi de hatırlamıyorum; defansif oynayıp istediği sonucu elde etmiştir işte. bir de bir genelleme var, "barça taraftarı başlığı katletti" filan diye, hatta bunlar "pis katalanlar" tarzı abukluklara kadar geldi dayandı da, ben ne chelsea'ye düşmanım, ne de barcelona babamın takımı, neden el sikiyle girilmiş gerdek üzerine dönen tartışmalarda böyle birbirimize düştük, anlamak mümkün değil!
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap