490 entry daha
  • çocuk için üç seçeneğimiz vardı. birinci seçeneğimiz 2500 lira, ikinci seçeneğimiz 1200 lira istedi. ilk gidip hiç seçenek olarak bile düşünmediğimiz de 3000 lira demişti. biz tecrübe ve referanstan ötürü ikinciyi seçtik. birincisi bugün mesaj atıp “isterseniz 1300 lira yaparım. ona da çok derseniz konuşuruz rakamı” dedi. turist dolandıran esnaf gibi olmuşlar. yersen diye değerinin üç katı fiyat çekiyorlar. istanbul'da psikologların bir kısmı bildiğin dolandırıcılık sistemi kurmuş ne yazık ki. instagramdan reklam yapıp tuzağa çekiyorlar ve kapasitelerinin hiç hak etmediği rakamları istiyorlar. zaten çoğu hiçbir işe de yaramıyor. bunların tuzaklarına düşüp de hak etmediği zenginliği yaşatmayın. kimsiniz lan siz? ne eğitiminiz, emeğiniz ve faydanız var da 50 dakikada 2500-3000 lira kazanacaksınız?

    edit: şimdi kimse kimseyi kandırmasın. kimsiniz lan'la kastettiğim dandik özel üniversitelerde parayla okuyup, sonra yine parayla sertifikalar eğitimler alıp, daha kendini çözümlemeden ortada psikoloğum diye gezip de 50 dakikaya 3000 lira isteyenler. baba parasıyla diplomalar sertifikalar almış, bir ofise torpille girmiş, sosyal medyada reklam basmış diye 50 dakikasına 3000 lira verecekler verebilir, ben hakkıyla okumuşuna 1200 vereceğim. masalarda sıralarda onlarca yıl dirsek çürütmüş profesör o paraları kazanmıyor, dandik özel üniversite bitirmiş kezban günde 15 bin kazanıyor. tekrar, çoğunuzun kendisine faydası yok kimsiniz lan siz?

    edit 2: gelen mesajlara cevaben; ben bütün psikologlar çöptür demiyorum. işini gerçekten iyi yapanlar var, onlar zaten sizi dolandırmaya çalışmıyorlar; boşanırken de çok faydasını gördük. kaldı ki annesinin de benim de para sorunumuz yok, çocuğumuzun iyiliği için seansa 5 bin de verebiliriz. ama her işin bir değeri var kardeşim. 50 dakikada 3000 lira kim kazanıyor bu ülkede? kimse bana seansa 2500 deyip, biz geri dönmeyince “hadi ayağınız alışsın” der gibi “1300'e bırakayım” diyenleri korumasın. biraz pazarlık yapsak 1000 liraya inecek. fayda? hem bu esnaf kafasının, hem de tüm eğitimini parayla almış birinin kendine faydası olmaz ki çocuğunuza ne faydası olsun. şu anda bu sektörde büyük suistimal dönüyor. çocuklarımızı sevmemizi, onları önemsememizi suistimal ediyorlar
288 entry daha
hesabın var mı? giriş yap