35896 entry daha
  • türkiye muhalefetinin son kalesi.

    sevin sevmeyin , destek olun olmayın, başarılı bulun bulmayın konu size kalmış.

    şurası kesin olan bir konu var: akp bu seçimde istanbul'u alırsa türkiye muhalefeti için dükkan kapanmış olacak. bu aşamadan sonra kimin ne yaptığının ne konuştuğunun önemi yok. bu zamana kadar ki gördüğünüz bildiğiniz türkiye'yi unutun. üzerinize çökecek otoriterliği,keyfiliği ve devletin mafya gibi davranma biçiminideki ölçüsüzlüğün seviyesini hayal bile edemiyorum. tarikatların,cemaatlerin ne kadar rahat bir ortam bulacağını düşünmek bile istemiyorum. daha şimdiden anayasa mahkemesini tanımayan akp-mhp bloğunun karşısında son bir aktör kalmadığında sıra bireysel varlıklarımıza haklarımıza gelecek bunu unutmayın.

    kim ne derse desin iktidarın karşısında kalan son siyasi aktör ekrem imamoğlu, onu henüz yenemediler. yenmek için de başta derin devlet üzerinden iyi partiyi harekete geçirdiler. pkk'nın saldırılarının bile amacının bu plan olduğunu düşünüyorum. her seçim öncesi pkk saldırılarının arkasasında iç siyaseti dizayn etmeye yönelik nato-gladyo parmağı olduğunu düşünüyorum. bunlar benim şahsi düşüncelerim ve elimde bir belge bilgi yok elbette ki. levent gültekin de youtube yayınlarında srarla aynı şeyi anlatıyor zaten istanbul deyip duruyor adamcağız.

    ekrem imamoğlu 31 mart yerel seçimlerinde istanbul'u alırsa buradan %99,9 cumhurbaşkanlığına yürür ve bu yürüyüşü de kimse durduramaz. seçimi erdoğan alırsa biz türkiye muhalefetine geçmiş olsun tabutumuza son çivi çakılmış olur.

    ortada bu kadar net ,apaçık bir realite var. gören görür zaten.

    kendi adıma son kez 31 mart seçimleri için elimden geleni yapacağım.

    bu ülkeye dair son bir umudu kalan herkesin tatava yapmadan ekrem imamoğlu'nun arkasına sıralanması gerekiyor. imamoğlu son kale, dikkatli olun sahip çıkın lütfen.
5961 entry daha
hesabın var mı? giriş yap