9 entry daha
  • sözlüğe eskisi kadar çok giremiyorum. o yüzden de fazla yazar okuyamıyorum ne yazık ki. badilerimin entryleri dışında dikkatimi çekip, aklımda kalan bir yazının sahibidir the last mimzy. (bkz: her şeyin ters gitmesi/@the last mimzy).

    bugün de tesadüfen heybeliada gezisini anlattığı satırlarını okuyunca merak ettim ve başlığını ziyaret ettim. dostum akincibeyi'nin de övgü dolu cümlelerini görünce hiç şaşırmadım. sözlükteki değerleri hep arka arkaya keşfediyoruz.

    her şeyin ters gitmesi entarisi yüreğimi cızz ettirmişti. çünkü ben de 1 yıldır iş konusunda sıkıntılar çekiyordum ve aralıktan beri de işsizdim. diğer yazılarını da okudum. düzgün ve içten bir kişinin kaleminden çıktığı belli. tartışmak istediğim fikirleri de var. örneğin kürt sorunu sadece sınıfsal mıdır? ben o kanıda değilim. ama neyse bunu tartışmanın yeri burası değil.

    en azından bilmesini isterim ki, hayatta her şey bir ara ters gitse de, kendisini hiç tanımayan ama fikirlerini ve duygularını paylaşan ve saygı duyan insanlar var. zaten bir insanı iyi tanımanın en iyi birinci yolu beraber yolculuğa çıkmaksa, ikincisi sözlükteki entarilerini okumak bence.

    kendisine her şeyin ters gitmediği, ailesi ile beraber nice mutlu günler diliyor, müsaadesi ile okunacak yazarlar arasına katıyorum.
205 entry daha
hesabın var mı? giriş yap