8 entry daha
  • (bkz: #153829911)

    bedelli sermaye artışı başvurusu %100 olarak revize edildikten sonra onaylandı ve sermaye artışı başarılı şekilde gerçekleşti. ben de rüçhan haklarımı hisseye çevirerek bedelliye katıldım.

    5. seneme girdiğim borsa kariyerimde katıldığım ilk bedellinin celha olması oldukça ironik, daha önce yaşadığım iki bedelli sermaye artışı kent gıda ve hektaş'tı, ikisinde de hem rüçhanları hem de hisselerimi satmıştım.

    celha'nın rüçhan sürecinde ilk günlerde satmak için cazip fiyatlama olmayınca erken hak kullanımı yapıp hisseye çevirdim, rüçhan pazarının son günlerinde bir ara rüçhan fiyatları coştu ama iş işten geçmişti.

    25-26 ağustos 2022 tarihinde az miktarda aldığım celha hisselerimin maliyeti düzeltilmiş hali ile 5.75 tl oldu, üstüne bedelliye verdiğim lot başına 1 tl'yi de eklemek gerekiyor tabii. maliyeti direk olarak 6.75 tl yapmaz, lot sayısına göre değişiyor o durum. lot sayısını paylaşmak istemediğim için bu kısım flu kalsın.

    hafta kapanış fiyatı 31.60 tl, geçen hafta 33.56 tl fiyatı da gördü.

    portföyümün sadece %2'lik kısmı celha olduğu için kumar kontenjanından tutmaya devam edeceğim, bakalım hikayenin sonu nereye çıkacak...
hesabın var mı? giriş yap