74 entry daha
  • aklıma hep aribeth gelir... yazık yaa, kadın çok acı çekti.
    fenthick ölünce evil oldu ve bu da onun sonu oldu...

    paladinler biraz dönek oluyo sanırım. hiç paladin oynamadım. ne yar ne ser gibi geliyo bana paladin. ya cleric olacaksın, ya fighter. bir karar ver kardeşim. sonra başına kötü bi şey gelince hemen losing my religion oluyosun.

    ekleme: neverwinter'ı hala oynuyorum, çünkü mod desteği var ve bu nedenle arkadaşların geliştirdiği "world of torr" adında bir mod ile mini bir online d&d ortamımız var. katılmak isteyenler varsa google dan world of torr diye aratıp ayrıntılara ulaşabilir. bir türk topluluğu değil. dünyanın her yerinden katılan kişiler var. yaklaşık 10 senedir bu server'da oynuyoruz. server'a girdiğinizde pek fazla kişi bulamayabilirsiniz bunun için forumlarda toplanma günlerini takip etmeniz gerek.
    zaten maksimum oyuncu kotamız 40.

    mmo değil ve kurallar oldukça katı.
    - forum kurallarını takip etmezseniz pek kolay olmayacaktır.
    - konuşmalar kesinlikle ve kesinlikle role play şeklinde gerçekleşiyor.
    - 5e kuralları gibi değil. ama 2e kuralları kadar katı da değil (yani rest ederken yanınızda cleric olmasına falan gerek yok)
    - ama acıkma var, eşyalarınızın eskimesi var. hapse girme var. mahkeme var. deception check, constitution check ve bunun gibi şeylerin önemi şu an ki oyunlarla kıyaslandığında nightmare mode diyebilirim. öldüğünüzde kaybettikleriniz için oldukça üzüleceksiniz, çünkü lvl kaybedeceksiniz ve lvl atlamak da çok zor. yani gerçek bir d&d denemiyimi.
    - harita gayet geniş
    - crafting çok ayrıntılı, ve craftinglerinizin sonuçları da garanti değil, sizin crafting pointlerinize bağlı.
    - grafikler eski tabi ki ama burda olay sizin hayal gücünüz ve d&d sevginiz
    - şöyle bir ayrıntı bile vereyim, yolda yürüme hızı ile tarlada yürüme hızınız arasında bile fark oluyor. normalde de öyle olması gerekmez mi ? ve tarla alanında her an bir ambush olabilir... zaten o uzun otların arasında biriler saklanmış olabilir... ve eğer spot check yapamazsanız ambush olursunuz.

    işte diyorum, hiçbir oyun bir neverwinter değil, olamadı.
    dragon age de güzeldi, ruhu güzeldi ama neverwinter nights ne zaman çıkmış ? 2002, 22 yıldır hala oynuyorum. masterpiece

    ama bir araya geldiğimizde dungeon'a daldığımızda tadından yenmiyor!
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap