237 entry daha
  • mühendislik fakültelerinde genellikle en yüksek puanla öğrenci alan bölümler bilgisayar mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği oluyor. eğer ilginiz yoksa "evet benim puanım yüksek, en iyi de burası" deyip bu bölümlere atlamayın. oda arkadaşım itü bilgisayar mühendisliği'ni bıraktı ve yeniden össye giriyor. bir durun düşünün benim hangi alanlara karşı ilgim var.

    boğaziçi üniversitesi'nin puanları yüksek diye en iyi boğaziçi'dir diye bir anlam da çıkarmayın. mühendislik okumak isteyenler için her zaman teknik bir üniversite daha iyidir. istanbul'da mühendislik okumak istiyorsanız itü yazın. kampüsleri çok güzel, merkezi yerlerdedir*. itü makina mühendisliği'nde okuyan biri olarak fakültenin camlarında boğazı, inönü stadı'nı görebiliyorum. okuldan çık yürüye yürüye taksim'e git istiklal caddesi'ne git dolmabahçe'ye git beşiktaş'a kabataş'a git.

    reklamı da yapalım: #14714772

    mekanik şeylere ilgisi olanlara da inşaat mühendisliğinden ziyademakina mühendisliği'ni tavsiye ederim. çok geniş bir alanda iş bulabilirsiniz çok fazla konuda eğitim alıyorsunuz daha yönlü olabiliyorsunuz. "bir erkeğe 5 erkek düşüyor" geyiklerine takmayın gülüp geçin, mimarlık'ta okurken kızlar kucağınızda ders almıyorsunuz sonuçta.
9366 entry daha
hesabın var mı? giriş yap