2765 entry daha
  • debe'ye giren entry'yi okuyunca ben de bir iki bir şey yazmak istedim.(bkz: #163474436)

    evli bir erkek tarafından ilgi görmeyen bekar kızımız yoktur bence. mesela ben sınandım birkaç kez ve başarıyla da geçtiğime inanıyorum. neden mi yapmadım? çünkü bence bu tarz insanlar mide bulandırıcı. bırakın çekici olmayı ben insan olarak bile göremiyorum. eşi nasıl biridir ben bilmem ama kimse bu şekilde bence aşağılamayı hak etmez. pek çok kişinin dünyada ahlaksız olması da bu durumu normalize etmez. karakter herkese lazım olur, kullanmak lazım.

    çevrem böyle insanlardan oluşmuyor. çoğunlukla kendimiz gibi insanları seçiyoruz. 1 2 arkadaşım bu şekilde ilişkiler yaşadı. o dönemde ikisiyle de durumun sıkıntılı halini defalarca konuşmuş, ikna edemeyince ilişkilerime devam etmemiştim. çok sonra 1'i gelip pişmanlık belirtince konuşmaya başlamıştım. bunu birine yapan bir gün bana da yapar.

    şunu unutmayınız. ahlak, etik, karakter duruma göre değişmez. namussuzluk da sürekli " duygusal boşluk, travmatize olmak, hata yapmak " başlıkları altında sıradanlaştırılıyor ya uyuz oluyorum. aşkımdan ölsem sessizce içimde taşır asla ve asla tek hareket yapamam. duygularımızı kontrol edemeyebiliriz ama davranışlarımızı kesinlikle edebiliriz. umarım hepimiz kendimiz gibi insanlarla karşılaşırız.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap