37 entry daha
  • oldum olası sevmedim bu çocuğu. birol güven'in rezalet tarzının değişmezi çok bilmiş velet'e cuk oturan havuç.

    geçenlerde tesadüfen bir haber okudum kendisiyle alakalı. şimdi bu ufo denen ısıtma sistemleri üreten markanın reklamlarında neyi oynadı ya, hah, bu ufo sitesinde şey demiş "ufo'yu seviyorum çünkü" diye başlayan cümleyi en güzel tamamlayan kişi sevgililer günü'nde furkan kızılay'la yemeğe çıkacak. lan tamam anlıyorum garip gureba çekilişlere katılıp teoman'la, murat boz'la yemeğe çıkmak isteyen kızları. ulan gökhan özen'le yemeğe çıkmak isteyen kızı bile anlıyorum da, furkan kızılay be güzel kızım, nabıyosun sen? hani bu kadar mı hedef küçültülür? ayrıca hanım kızımız ilgili cümleyi "ufo'yu seviyorum çünkü dünyayı ısıtan güneş gibi, sevgi kadar sıcak bir dost" şeklinde tamamlayıp kazanmış ödülü. o cümleyi kuran çıkacak furkan'la yemeğe tabii ben mi çıkayım amına koyim?

    şimdi, haberi yapan ekonomi sitesinin ufo markasıyla bir danışıklı dövüşe müdahil olduğu o kadar sırıtıyor ki, haberin alt başlıklarından biri "bowling oynayıp, ufo konuştular". manyak mısınız lan? nasıl bi ambiyans tahayyül etmeliyim ben şimdi?

    - ufo'yu seviyorum çünkü bowling kadar eğlenceli bir dost, değil mi sevgili furkan?
    - gerçekten çok haklısın sevgili özge. ben de belli bir yaştan sonra gördüğüm her deliğe üç parmak sokmuyor değilim.

    bak bak, haberdeki son cümleye bak: "kendisine bir de uzaktan kumandalı ufo hediye edilen özge çiftçi, ufo yönetimine ve furkan kızılay'a teşekkür ederek, hediye edilen ufo'yu odasında kullanacağını söyledi" hadi ya? cidden odanda mı kullanacaksın? iyi, tepesine çıkıp o galaksi senin bu gezegen benim gezme hayali kurmamışın bari.

    neyse, anlamıyorum ben. düşünmekten emekli oldum. geçenlerde de gece alemlerinde görüntülenmiş, tipe bağele: http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/…&p=2&rid=2368

    lan tamam, genc adam, gezecek tozacak, biz de onun yaşında deli gibi sürtmüyor değildik. ama nedense ben bu adamın süt gibi karılarla böyle takılmasını kabullenemiyorum arkadaş. lan hakkıdır eyvallah da, beni böyle bişey içeriden içeriden rahatsız ediyor ya, engel olamıyorum. lan o bildiğimiz yerden bitme havuç bu be. arkadaşımın erzurumlu babasının deyimiyle havutz.

    kendisine buradan mevlana'nın meşhur etme adlı şiiriyle seslenmek istiyorum. şiir ezberimde olmadığı için özetleyeceğim:

    birtakım şeyler yapıyormuşsun,
    yapma.
221 entry daha
hesabın var mı? giriş yap