5 entry daha
  • ibnelerin yaptığı oyunlardan, hatta orospu çocuklarının yaptığı oyunlardan hatta ve hatta capcom'un yaptığı oyunlardan.

    bir oyun nasıl bu kadar eğlenceli tasarlanıp aynı zamanda içine sıçılır örneğidir bu oyun. en basitinden ölünce 2 seçenek çıkar. 1. load, 2. ise oyundaki tüm geçmişinizin silinmesidir. daha önceden de bahsedildiği üzere tek slot olduğu için 2. seçeneği seçen adam baştan başlar, gariban kalmasın diye biraz stat verirler o kadar. zaten bu save sistemini de daha önceden ps2 için yaptıkları breath of fire: dragon quarter oyunundan c/p yapmışlar. sonra hayvan ötesi pisikopat'ları, zor ötesi boss'ları vardır. kısacası oyun zor olabilmekten çok sinir bozucu olabilmek için elinden geleni ardına koymamış. ne bileyim case'ler birbiriyle bağlantılı, birinin vakti kaçarsa diğerleri de iptal oluyor. tam bunu yapayım derken karşınıza başka bir görev çıkarıyor, onu yapayım derken öbürü geçiyor, oyun çat diye bitiyor. ben de dvd'sini kırıp çöpe atıyorum.

    sonra oyunun karakter kısmına gelirsek. karakterimiz öküz, statları bok gibi. capcom 80'lerden bu yana zerre adım atamadan bu günlere gelmiş bunu anlıyoruz. 2009 yılındayız ulan, kutu kutu şeklinde hp mi olur. yap şunu 100 üzerinden ama yoook gerizekalı capcom her saldırıyı tek tek sınıflandıramadığı için her zombi saldırısında bir kutu düşürelim diye düşünmüş. zombilerle savaşan adamın koşması 3 kutu mesela, zamanla level atlayıp kutu kazanıyorsunuz, zekası 3, amı 5 derken oyun kutularla geçiyor. sandığım üzere, bu tamamen kolaya kaçmanın ürünü. rpg öğesi bu oyunu vezir edebilecekken, rezil etmiş.

    mis gibi dawn of the dead filminin unoffical oyunu olan bu mallık örneğin, sırf fikri bok ettiği için nefret ediyorum. bu fikirle mükkemmel bir oyun yapılabilecekken şimdi kimse dead rising kopyası olacak diye yapmayacaktır.

    allah belanı versin capcom, bari dead rising 2'nin amına koyma.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap