2 entry daha
  • dikkatli bir şekilde incelendiğinde kitapların arasında 1940 lı yıllara ait çok ilginç antika fotoğraflar, aşk mektupları, eski paralar, antika posta pulları bulunabilecek son derece ilginç bir sahaf.

    hal böyle olunca üzümün bağını merak ediyor tabi insan. defalarca gidip yüzlerce kitap aldığım bir yer olduğu için yaptığım gözlemlerden kitapların bir kısmını eskicilerden, bir kısmını da bir yerlerden eski bir kartala doldurup getirmek suretiyle edindiklerini biliyorum.

    sahafa büyük umutlarla gidip de, hiç de memnun kalmadan geri dönen arkadaşlarım da oldu. her haftanın birkaç günü büyük miktarlarda kitap alıp, bunu hızla gittigidiyorda(kullanıcı ismi stamboul_34) ve dükkanlarında erittikleri için iyi kitaplarla karşılaşmak biraz da şans gerektiriyor sanırım.

    bir de dükkan sahibinden pek fazla bir şey beklememek lazım. kitaplarla hiçbir ilgisi olmayan, kitapların isimlerinden başka bir şeyi bilmeyen, bu bakımdan sahaf diye nitelendirilemeyecek birisi. açıkçası sadece bir tüccar. kitaplar hakkında pek fazla şey bilmemesi bazen çok değerli kitapları yok pahasına satmasına yol açtığı için bu kitap kurtları için iyi bir şey aynı zamanda.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap