188 entry daha
  • vaktiyle bu troll tabir edilen yazar kardeşlerimizden biriyle mesajlaşmıştık, ona da ifade ettiğim üzere; troll'lerden bir tiksiniyorsam ekşi sözlük ortalamasından iki tiksiniyorum. bu anlamda herkesin nedense taraf olmaya zorlandığı mevzuda iki tarafı da baştan net siktir ediyorum ki tavrımız duruşumuz belli olsun.

    yahu arkadaş, istiyorsunuz ki herkes bizim istediğimiz gibi olsun; herkesi kafamızdaki sözlükçü şablonuna oturtalım. yok ya? sen kimsin? ben de seni paso nickaltı entry'lerde vıcık vıcık, mıçmıçmıç sevgi pıtırcığı olarak görmekten tiksiniyorum nabıcaz? ben de senin ne mizahi ne felsefi, ya ne olursa olsun, hiçbir anlamda bana hitap etmediğin için sözlükteki varlığından mutluluk duymuyorum, nabıcaz oğlum/kızım her ne boksan, nabıcaz lan?

    işiniz gücünüz şov yapmak lan şu amına koduğumun sözlüğünde. nolacak sonunda, "ooo amcıkağızlıyazar maridöbon'a laf sokmuş lan duydunuz mu?" diye konuşulacağınızı falan mı düşünüyorsunuz sözlük kulislerinde? nolur en fazla, zirvelerde bunlar pişti olur, tabii "aaa bunlar sözlükte sürtüşmüştü hatırlıyonuz mu?" diye verecek gazı buna birkaç bülbül siki, böyle yapay gerginlikler... küçücük dünyalarında, ufak çaplı bir magazin dünyası simülasyonu yaratacaklar. hehehe. olm nasıl bi hayatınız var lan sizin? ya yeminle söylüyorum, bütün derdimin tasamın şu siktiğimin sözlüğü olmasını istiyorum abi ben de. ne güzel hayat be?

    beraber yaşamayı sike sike öğreneceksiniz eşşek sıpaları. her yazarın zevk vermek gibi bir yükümlülüğü olmadığı gibi (kerhanede misin amına koyim?) tarzının irite ettiği her yazarı böyle basit bir yolla dışlamaya çalışmak da hayınlıktır be güzel kardeşim. ver ediyorsunuz denyoluğun gözüne, dangozluğun kitabını yazıyorsunuz, sonra alemlerin terbiyesizi biz oluyoruz.

    kapı çalıyö.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap