6 entry daha
  • ayıptır yahu. az önce ntv spor'da konuk olduğu program sırasında tabata transferini değerlendirdi ve apaçık bir şekilde doğru olmayan bilgiler beyan etti.

    tabata'nın beşiktaş'a gelerek kendisi açısından rahatladığını, çünkü, takımda portekizce konuşan iki üç oyuncu ve ayrıca portekizce bilen tercüman olduğunu bu imkanların gaziantepspor'da olmadığını söyledi. gaziantepsor'un kadrosunda tabata ile aynı dönemde oynamış portekizce bilen oyuncular; ivan de souza, beto, eduarda pacheco, juilo cesar, yeni alınan julio cesar, ispanyolca konuşabildiğinden dolayı anlaşabildiği zurita gibi oyuncular vardı. yetmedi, gaziantespor'un hocası portekizce konuşan bir portekizlidir, gaziantepspor'un dört portekizli yardımcı hocası vardır.

    bütün bunlar da yetmediyse gaziantepspor'un portekizce bilen tercümanı vardır hatta beşiktaş ile transfer görüşmeleri sırasında dahi tabata'ya yardımcı olmuştur. bu tercüman hocayla beraber takıma katılmamıştır, neredeyse bir senedir takımla beraberdir ve o'ndan önce de tabata'nın yanında başka bir tercüman vardı. yeterli bulunmayıp daha iyisi ile değiştirildi. lig tv yorumcusu olan tayfun bayındır, lig tv izlediği takdirde hemen her maç sonrası hocanın ve oyuncuların tercümanlığını yapan bu arkadaşı farkedecektir. bütün bunların üstüne beşiktaş, bir süre önce portekizce bilen tercümanının görevine son verdi. bir süredir portekizce bilen oyuncuların tercümanlığını, aslen ispanyolca bilen ve tello'nun tercümanı olarak görev yapan tercüman yapıyor.

    bu imkanlar gaziantepspor'da yok diyerek, yeteri kadar portekizce konuşan oyuncu, hoca ve tercümanın olmadığını söyleyen bir kişidir. konu portekizce bilen kişi sayısı ise gaziantepspor'un tek rakibi fenerbahçe'dir. böyle olduğunu ise biraz ligi takip eden herkes biliyor. bilmeyen bir kişi var. bu adam televizyon ekranlarında spor yorumcusu olarak hayatını idame ettiriyor.
106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap