6 entry daha
  • dizi karakteri kizlar bayiliyorlar cok yakisikli falan diye ya degil anasini satayim. simdi insan denen canlinin vucudu bakim istiyor ben kivanc tatlitug'a yakisikli degil demiyorum bakin. adam kisa sacli, kirli sakalli ve vucudu fit halde yakisikli tamam ama benim behlule bakinca gordugum kollari olan patatesten fazlasi degil kardesim. bak yineliyorum kivanc tatlitug yakisikli, behlul degil. sonra bunu ulu orta soyleyince kiskaniyo musun diyorlar ben en cok ona yaniyorum. ulan nejat isler'i kiskanirdim kiskansam bi kere.

    sonra bu cok sacma benim birini elestirmek icin onu elestirdigim konuda alt etmem mi gerekiyor sanki. adam yakisikli oldugu icin unlenmis meslek yapis kendine. o kilo alirsa ben ona yakisikli degil derim o da bana sen benden yakisikli degilsin ne konusuyon totos diyemez cunku derse ben ona sende gel su autocad'le bi proje ciz oyle yarisalim totos derim. anlatabildim mi.

    bu entry kotuleyecek olanlara sesleniyorum en son. hayatinizda bi kere olsun sabri sarioglu entry'si girdiyseniz veya onunla ilgili bi entry'e gulduyseniz bu entry'i kotuleme hakki gormeyin kendinizde cunku sabri sarioglu bire bir oyunda hepinizi yener. *
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap