36 entry daha
  • ilk iki bölümü itibariyle kafamı karıştırmış dizidir. iyimi olmuş kötümü karar veremedim. ortamdaki ciddiyet dikkat çekiyor sg-1'daki atlantis'deki espiri havayı görememek can sıkıcı. ama yinede stargate olsunda nasıl olursa olsun düşüncesindeyim.

    --- spoiler ---
    - çözülmesi gereken matematik problemi var samantha carter gemi yönetiyor, rodney mckay'de ortalarda yok 10 sezon sg-1, 5 sezon atlantis izledikten sonra inandırıcı gelmiyor.
    - yaşam destek sistemini bi türlü düzeltemediler oysa eski dizilerden biliyoruz kırılan kristali değiştirirsin olur biter.*
    - ayrıca ilk sevişme sahnesi içeren stargate dizisi bu oldu sanırım. hayır battlestar galactiaca'dan alışkınız her bölümde sıra savmak için konulmuş gibi duran sevişmelere ama bsg gibi yaprak dökümü tadı verecek diye korkuyorum.
    - birde elinizde tüm asgard medeniyetinin bilgileri, goauld teknolojileri, koskoca atlantis şehiri içindeki tüm ancient bilgileriyle duracak. böyle önemli bi projenin bulunduğu gezegeni uçaksavarlara savunacaksınız. kıçı kırık korsan birliği gelip gezegene saldıracak başarılı olacak. ori ana gemilerini tek atışta parçalayan silahlara ne oldu diye sormazlarmı adama sayın senaristler!
    --- spoiler ---
234 entry daha
hesabın var mı? giriş yap