23 entry daha
  • it's official: john cleese 31 çekse izlerim. besmele çekse mütedeyyin, aduket çekse müptelası olurum. ama o da bu zaafımdan yararlanmasın: film çeksin, klip çeksin, animelere dublaj çeksin. yeter ki sektörden el çekmesin. şimdilerde twitter'a dadanmış: ''tweet twat, tweet twat olur mu hiç çalışmamak'' diyorum. dropp the chargezz!

    yeni izlediğim filmleri yazmayı pek sevmem ama bu filmlerin eskimemesi beni deli ediyor! izlence, görence, eğlence hep gider ama bu film yerinde kalır. içeriği öyle çok benzemese bile en azından ismi kind hearts and coronets olmaya bu denli yakışacak başka bir film var mı? has ingiliz, zekice ama delüğanlı mizah, coronet için atılan kırkbin yunus takla ve fena halde hassas, yumuşak kalpler(!).

    londra'daki orta sınıf, bayık ve sıkıcı hayata; amerikalı, iri ve diri göğüslü, tam mature fentezilik jamie lee curtis'in kattıkları adama cinayet işlettirir, yuvasını yıkar, rezil/vezir ve tabi bel fıtığı eder. eh, sapı da var gerçi yanında: şahane performansla, volare adamı kevin kline! teselli olarak; armudun da sapı var sonuçta ama koparıp yiyoruz diyim. hah, john cleese nemalandı bile bundan.

    çalışırken sık olur. bazen takım elbise içindeki gömleğin, erkeğin boynunda bıraktığı kırmızılık var ya; işte bu film o kırmızılığı yeniyor, yenmese bile en azından birkaç saatliğine unutturuyor.
    bir karnaval zamanı rio'ya selam olsun!
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap