527 entry daha
  • uzun süredir yazmıyordum ama sözlükteki erkeklerin şu aralar moda olan şeylere takması üzerine artık daha fazla içimde tutmadan söylüyorum.

    modayla ilgilenmeleri. kısacası ugg, boyfriend jean, babet, mini etek gibi başlıklara entryler döşemeleri. hatta bu entrylerin sadece kendi düşünceleriyle ilgili olması.

    rica ediyorum bırakın bunu. içinizde tutun ama şuraya yazmayın. hatta yalvarıyorum lütfen etek giyme kriterlerinden, uggların çirkinliğinden filan söz etmeyin. bırakın bunla biz kadınlar ilgilenelim.

    zira biz kadınlar bunu zaten çok konuşuyoruz. neyin çirkin, neyin güzel neyin moda olduğuyla ilgili bol bol dedikodu yapıyoruz. bu konuda gay arkadaşlarımızda bizimle süper kaynatıyorlar. ama bir erkek kadınların giydiği kıyafetten söz ettiği anda ondan soğuyoruz. ne kadar yakışıklı, karizmak ve sengin olsa bile ugg, boyfriend jean, babet, mini etek, şort gibi şeylerden konuşan erkekler bize adece şu algıları gönderiyor. ya gay yada loser . gayse sorun değil gene arkadaş olabiliriz ama loser olunca hiç çekilmiyor.

    sonra zamanın ötesinden editliyorsunuz neden kötülediniz ibneler diye. sen erkek olduğunu tüm entryde ima et ama orada gay modacılar gibi satırlarca yorum yap. olmuyor işte. olmuyor. sonra sözlükten kız kaldıramazsınız tabi. sen git bir kızın en sinir olduğu şeyi yap. erkek olmana rağmen kız konularından söz et. hemde bu konular hakkında kızlardan daha bilgili olduğunu göster sonra neden kızlar bana vermiyor. sen erkek gibi davranıyor musun ki biz sana erkek muamelesi yapalım.

    not: öğretilmiş yada öğrenilmiş erkeklik diye gelmeyin bana. cevap bile yazmam ciddiyim. estetikten filan da söz etmeyin. eğer estetiğe çok önem veriyorsanız gidin heykeltıraş filan olun ama rica ediyorum yapay bile olsa biraz erkek gibi davranın. ayrıca erkeklik bu değildir sevgilini korumak, kollamaktır edebiyetıda yapmayın. onları bizde biliyoruz.
    ayrıca gayler alınmasın lütfen. onları aşağılamak gibi bir amacım yok. sadece gaylerin neden kızlara çekici gelmediğini bu olay üzerinden anlatmaya çalıştım.
3552 entry daha
hesabın var mı? giriş yap