6 entry daha
  • işin acı tarafı bu kız sırf bir hayvana zarar verdiği için tepki görmektedir.
    ne demek istediğimi anlatmadan önce evde kedi besleyen (bir aralar 3 taneydi sahiplendirdik teke düştük), hayvan sevgisi barındıran, ve bu tarz dallamalıklara değil kızmak, içi acıdığından bakamayan bir insanım. bunları diyeyim ki dediklerimin yanlış mecralara çekilmesin.
    şimdi arkadaş, bu hayvan sevgisini tutup hayatlarındaki her şeyin önüne koyan insanları cidden anlamıyor. yahu 15 yaşında bir kız. kedi kesmiş 2 adet. daha bir aylık. bu bir aylık kedileri kesebilecek, bunları tutup fotoğraflıyacak ve hatta video çekip facebook'a atacak kadar bilinç-akıl denilen şeyden yoksun. sende tutup "tü rezil kedi kesmiş, imza toplayalım içeri attıralım" moduna giriyorsun. ismini cismini öğrenmişsin. okuduğu okulu dahi bilip, gayet halka açık yerlerde deşifre edebilecek kadar kim olduğunu biliyorsun? bir el atta tedavi edelim bu kızı. ama yok. deşifre etmek, daha 15 yaşında büyük ihtimalle akıl sağlığı düzgün olmayan bir kızı okuduğu okula, sağdaki soldaki profiline kadar bas bas bağırarak yem etmek çok daha kolay. niye? kedi öldürdü?
    işte benim canımı sıkanda bu, bu kızın bu şekilde deşifre edilmesinin tek bir nedeni var, kedi kesmiş olmak.
    amaç eğer bir şeyler yapmak, ortadaki bu iğrençliği düzeltmekse yolu bu değil. o kızdan daha piskopatı tutar verdiğiniz adres neticesinde o kıza bir şey yaparsa, ortaya çıkacak görüntü belki de o videodakinden daha vahşi olacak. haberiniz olmayacak.
    edit: entry söz konusu kızın isim-okuduğu lise bilgilerinin sözlükte deşifre edilmesinden dolayı yazılmıştır.
165 entry daha
hesabın var mı? giriş yap