13 entry daha
  • nişanlı çiftler arasında yarattığı gereksiz gerginlik nedeniyle uyuz olduğum bürokratik kişi tanımgacı.

    biri ortağım ve aynı zamanda kendisine kısmen yamandığım için ev arkadaşı olduğum ve bu yüzden günün büyük bir kısmını bir arada geçirdiğim cici bi kız (çağdaşsu) ve diğer tarafta kendimi bildim bileli arkadaşım olan okul bitsin, askere giderük, gelince evlenir 2 çocuk yaparuk düzlüğünde süper iyi, tatlı vs. bi adam. (buna da muhafazakarcan diyelim)

    yine çocukluktan arkadaşımız olan bir diğer velet askere gideceği için hep beraber yemeğe çıkıldı. sıkılasıca çenem ve ben de oradaydık tabii yusuf. tamamen havadan sudan konuşulurken konu evli ve resmiyette '' adı + soyadı + kocasının soyadı'' formülünü kullanan bir arkadaşımızın ''adı + babasının soyadı'' adını koyarak açtığı ofisten açıldı.
    kınayan bakışını takıp yan seyahate başlayan muhafazakarcan, nişanlısı çağdaşsu'ya dönüp, ''sen de mi öyle yapıcan?'' dedi. çağdaşsu'nun e heralde bakışına müteakip olaylar gelişti.
    yok efendim lütfedip adının soyadının sonuna ekleyeceksen hiç ekleme daha iyiler, ya hayatım ya ne olacağıdılar, alla allaaa taam işte alma soyadımı diyoruz ne uzatıyosunlar havada uçuştu. hanımkızımızın da takacağından değil de, seyahat yan yan başladığından ortamda uyuz bi sıkıntı oluştu.
    bre insan milleti, neyin peşindesiniz gerçekten anlamıyorum. o seni çok severmiş, sen onu, zaten hayata dair çok acayip bir karar almışsınız evlenebilmek gibi, neymiş, soyadı. babasının soyu mu, kocasının mı? ikiniz de soyadlarınızı değiştirip yengengilin soyadını alsanız ne olur, eniştenizin nüfusuna kaydolsanız ne olur acaba? anlam veremememin nedeni, feministçe bi yaklaşım da değil yusuf, beni alan olsa, ben kayınbabamın adını bile alırım. haha.
    sevmek güzel, ilişmek zor, kolaylaştırmak yerine, manasız didişmeler çocukca.
    neyse gençler, sevin la birbirinizi.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap