6 entry daha
  • fikrin farklılığı ve güzelliği su götürmeyecek kadar açık. ama sanki biri "fikir muhteşem ama, birşeyler yapıp biz bunun içine edelim" demiş; ve kabul etmek gerekir ki bunu da çok iyi başarmış.

    yahu arkadaş ne diye sokuyorsun bu güzelim çalışmanın içine o kerameti kendinden menkul akademisyen tayfasını? nedir yani amaç? bilgi vermek mi? sosyolojik izah mı? komedi mi? nedir allah aşkına? ayrıca bu adamları birbirine bağlayan ortak unsur nedir? hadi bunları birşekilde bağladın diyelim turgay oğur ne iş ya? dahası mahir kaynak'tan ne bekliyorsun?

    hikaye harika, bunun siyah beyaz fotoğraflarla anlatımı dehşet güzel derken, bir bakıyorsun araya girmiş biri vıdı vıdı konuşuyor. hayır konuştukları da birşeye benzese... nilüfer göle, bir minare içinde uzaya gitse yanına ne alacağını anlatıyor. zaten, türkiye'den fransa'ya giderken de işte peynir, zeytin falan götürürmüş, uzaya gittiğinde de bunları alırmış. ha ha ha! daha fenası beslenme uzmanı biri de uzaya hangi yiyecekleri götürsek daha fazla dayanacağını anlattı uzun uzuuun...

    sonuç olarak ortaya çıkan pek birşeye benzemiyor. ama, aradaki o vıdı vıdıları çıkarırsanız kesinlikle çok iyi bir film.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap