12 entry daha
  • doktorların sadece kendi iq'larının yüksek olduğunu zannettiğini anlamamı sağlamış protesto. çok zeki adamlarmış bunlar da o nedenle biz aşağılık kompleksindeymişiz, yoksa niye eleştirelim biricik doktorlarımızı. ben de bilgisayar mühendisiyim, burslu okudum, öss'de çok iyi bir derece elde etmiştim. ben eleştirebilir miyim sizi doktor amca?

    doktorlar yıllardır hiçbir zaman hastanın yanında yer almadı maalesef, hep kendini düşündü (istisnalar kaideyi bozmaz). öyle bir psikoloji içindeyim ki doktorlara karşı, bacağım da kopsa hastaneye gitmek istemiyorum.. sırf o samimiyetsiz ve eline düşeni sikmekten imtina etmeyeceği 50 metreden anlaşılan ve "siz" diye hitap ettiğinizde "sen" diye karşılık veren önlüklüleri görmemek için.

    dedikleri doğru olabilir (ki bence değil) ve bu işten biz de zararlı çıkabiliriz. ama umrumda değil, 150 ödeyeceğime 200 öderim. en azından vergisi verilir bir şekilde.

    dediğim gibi, zamanında siz bizim yanımızda duracaktınız ki biz de şimdi sizi anlamaya çalışıp protestonuza destek verecektik. geçmiş olsun bundan sonra. bu ülkede kolay kolay hiç kimse zaten hak ettiği parayı kazanamıyor. ben de günlerimi gecelerimi ders çalışmaya harcadım zamanında ama 3 kuruş paraya çalışıyorum, sen de bi' zahmet sık götünü biraz bundan sonra. 4-5 bin liracıkla geçiniver canım kardeşim.

    edit : 4-5 bin liracık kısmı çoğu doktoru rahatsız etti sanırım, çok düşük paralara çalışanları da mevcut ve hükümetin açıkladığı minimum ücretler de gerçeği yansıtmıyor. bu düzeltmeyi yapmış olalım. doktorlara gösterdiğim tepki sanırım biraz da sistemin ete kemiğe bürünmüş hali olarak kendilerini görmem, sadece kendilerine yükleniyor görünmek istemem.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap