29 entry daha
  • 20 bölüm kız uğruna yapmadığımız maymunluk kalmıyor. üstelik dante gibi "dünya sikime minare götüme" bir karakteride bu "kız kurtarma" senaryosuna dahil ediyoruz.

    nero, öyle "ya bu ne yaaaaaaa", "dmc bozdu kendini", "senaryo ski tuttu" gibi yorumlar yapılası biri değil. oynayınca anlayacaksınızki yeri geldiğinde dante'den bile daha zevkli bir oynanışı var kendilerinin. senaryo gayet akıcı ve güzel. danteylede oynaya biliyoruz. daha ne istiyon lan allahsız derler adama. yapmayın etmeyin. dante bildiğimiz dante. hele ki o berial'i öldürdükten sonra luciferla yaptığı şova koptum. berialle diyaloğu, neronun kılıcıyla taşak yapması. bildiğimiz dante işte, ben farklılık göremedim. neroya gelirsek; danteye göre daha ciddi, vergile göre daha yavşak orta şeker bir karakter. çabuk sinirleniyor. ki devil bringer'ı olan birini sinirlendirmekte pek akıllıca değil. devil bringer demişken bu yeni şeyin ekleğini çok yiyoruz. neroyla ilgili pek bir şey bilmiyoruz. ama insan olmadığı açık.(e yani)

    berial: you are not human!
    nero: (eline bakarak) don't ask

    hepsini geçtim, sen 20 bölüm oyna. tam kyrie'yi öpecekken demonlar bassın ortalığı. bende yeni gelin gibi dalınca aralarına kız orda açıkta kaldı. meğersem görev kızı korumakmış. kestiler kızı. boşa gitti onca uğraş. yine kaldık devil bringer'a.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap