101 entry daha
  • pazar gunu oynanacak galatasaray - diyarbakirspor macinda takimi protesto etme karari almis bu grup.

    aciklama su sekilde;

    büyük galatasaray taraftari !
    bu hafta oynanacak olan galatasaray’ımız – diyarbakırspor turkcell süperlig 29.hafta mücadelesinde her zamanki gibi yine tribünlerdeki yerimizi alacağız.
    bizler, haftalardır alınan kötü sonuçlara rağmen çok sevdiğimiz arma’nın yanında olmaya devam ettik.yeri geldiğinde futbolcularımıza tepkilerimizi, galatasaray kültürüne yakışır bir şekilde gösterdik.aynı zamanda arma’nın hakkının verilmesine ve galatasaray ruhu’nun bilincinde olarak mücadele edilmesine dikkat çektik.
    bu vesileyle pazar günkü maçta da arma’nın hakkını vermesi gereken oyuncularımızın dikkatini bir kez daha çekmek amacıyla, karşılaşmanın başlama vuruşundan itibaren 5 dakika boyunca sessiz bir şekilde protesto ederek tepkimizi göstereceğiz.
    unutulmamalıdır ki; başarılar gelip geçicidir ancak galatasaray ve galatasaraylılık ruhu her daim kalıcıdır.bu protestomuzun amacı da bu bilincin ve mücadelenin sahaya en iyi şekilde yansıtılması içindir.
    saygılarımızla
    yaşasın galatasaray !
    yaşasın bağımsız ultraslan !

    oncelikle dogru bir karar almislar . galatasaray futbolcusu bu karar yureksiz/isteksiz/korkak olamaz. olmamalidir. galatasaray, sivas karsisinda 1-0 ondeyken son 20 dk kapanan degil; milan karsisinda 2-1 gerideyken son 20 dk maci cevirmek icin herseyi yapan bir takimdir. bunun bir sekilde sahada olu gibi gezen futbolculara anlatilmasi/hatirlatalmasi gerekmektedir.

    ama bunu hatirlatmanin yolu macin ilk 5 dakikasi susmak midir? bu takim 2 hafta once ali sami yen'de alian fenerbahce maglubiyetinden sonra bile cizgisini kaybetmeden vasat bir sekilde mucadele etmeye devam etmektedir. bu maglubiyet bile galatasaray'li futbolcularin kafasinda bir isik yakmadiysa sen 5 dk sussan ne olur, 90 dk desteklesen ne olur.

    5 dk sonra herseyi unutup kafalarina gore devam ederler...

    edit: unutmadan; tribunlerin son 2 yildir devam eden rezalet performansini kim protesto edecek?
2282 entry daha
hesabın var mı? giriş yap