5 entry daha
  • bu gemilerde, ameliyat masaları, tıbbi cihazlar var. hepsi ama hepsi de insanların insan olmaktan doğan haklarıyla ilgili. bu gemilerde koltuk değnekleri var. yaşlılar için, engelliler için. muhtemelen israil füzesiyle ayğını kaybetmiş gençler için. bu gemilerde evsizler için ev var. çünkü evler bombalanıyor. inşaat demiri var. çünkü tanklar evleri kökünden söküyor.

    bu gemilerde yahudiler, müslümanlar, hıristiyanlar, allahsızlar var. hepsinin derdi, insanlığın gözü önündeki bu vahşetin açtığı yaralara pansuman yapabilmek. çünkü şimdilik ameliyat mümkün değil. şimdilik kanserli hücreyle yaşamaya mecburuz. onun da günü gelecek elbet.

    bu gemilerde demonte çocuk parkları var. çocuklar eğlensin diye. okul yok, nintendo, play statiton yok. lüks yok. bildiğin iki demir bir plastikten çocuk parkları. sütü, peyniri, ultrason cihazını geçtim en çok da bu parklar için istiyorum bu gemilerin ulaşmasını. parkta oynasınlar, gülerek büyüsünler diye.

    ama israil ve onun yalakası uluslararası kurumlar ve kan yalakası devletler bu küçücük yardımları engellemek için bildikleri bütün hukuk numaralarını çekecekler. taciz edecekler, kanunlar uyduracaklar. türkiye'de birileri yardımlara burun kıvıracak, altında hinlik arayacaklar. israil yalakalığında çığır açacaklar. öyle adamlar var ki, parayla tutsan bu performansı sergileyemezler. "israil'in uluslararası hukuktan doğan müdahale haklarını" sayıp dökecekler. neden? gemiler geçmesin diye. insanlar ölsün diye. bu insanların suçu büyük çünkü: arz-ı mevud sınırlarında doğmak ve yahudi olmamak.

    bu gemiler ulaşacak.

    onlar yüzümüze sikik hukuklarını okuyacak biz de bildiğimiz bütün duaları okuyacağız. hodri meydan.
204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap