11 entry daha
  • ekşi sözlüğün dönemsel gereksizleri olur. bi süre sonra bakarlar ego parlatmakla bi sik olacağı yok. silinir giderler. sonuçta bu onların tercih ettiği bir tavırdır. onlar yaparlar, bizler de tiksiniriz.
    benim için burada önemli olan, kişi "anti-kahramanlık yapayım" derken beyin mi sikiyor yoksa yazdıklarını okutuyor mu noktasıdır. ha, kalitesizliğin "anti-kahramanlık" için yeter koşul olduğunu düşünmek de bi tercihtir. "bütün kalitesizliğimle ve insanların açık beğenmemezlikleri üstümdeyken bile ben dalgama bakarım, amımda / sikimde olmaz arkadaş" diyebilir kişi. öyle düşünen varsa kendisine "dayakçı koca / dırdırcı karı ile evlenirsin işallah arkadaşım" diyorum ben de.

    gereksiz yazarlar konusuna gelince. bence durumun başlığını açıp kendini bu kadar ifşa etmeye gerek yok. genel olarak tavsiyem kendinizi bu kadar aşağı görmemeniz yönünde. ha bir de.. ses çıkarmıyoruz diye onaylıyoruz sanmayın sakın! iğrenerek ve tiksinerek uzaklaşıyoruz yaz(ama)dıklarınızdan, "asdasdasdasdassakdlşa"larınızdan. bi bulun ne arıyosanız da rahatlayalım be.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap