30 entry daha
  • sevdiğim bir kütüphanedir. ancak süreli yayınlar bölümünde ne zaman işim olsa bir sorunla karşılaşırım, bu son gidişimde de öyle oldu, asansörü döven bir görevliyle bile karşılaştım, ilkel bir anlaşma sistemi var demek depo ile (asansöre vurarak haberleşiyorlar sanırım).

    dandik bir fotoğraf makinesiyle (eskiden nikon vardı, keskin çekimler yapıyordu canon'a geçmişler şimdi, yumuşak tonlarda biraz büyütünce patlayan görüntüler, jpeg değil de tif isteyecektim sonra vazgeçtim).

    istenen sayfaların çekimini yaptırmak istedim, oysa kulakları ve gözleri çevredeki konuşmalara ve hareketlere ayarlı olan hayattan bezmiş görevlinin her defasında dank! dunk! diye düğmesine bastığı için sallanıp duran makinenin gösterdiği performans rezalet
    (sonradan 100 sayfalık bulanık görüntüyle karşılaştım) siz siz olun kendi fotoğraf makineniz ile gidin.

    sayfa başına 20 kuruş ve ayrıca 1 tl cd ücreti isteniyor.
    (nakit verirseniz makbuz verilmiyor, kredi kartı ile ödenmesi isteniyor.)

    cd yazmayalı uzun zaman olduğu için cd ile karşılaşınca garipsedim birden.

    ayrıca harici disk kabul edilmiyormuş, bilgisayarlarının güvenliği tehlikeye girermiş çünkü. gariban harici diskim potansiyel suçlu ilan edilmiş oldu böylece.

    zaten bu ülkede araştırma yapan, kütüphaneye giden insan sayısı çok az, güzel bir kitaplık var elinizde, bari iyi yönetin demek isterim.

    insanın işini sevmesi çok önemli, bir kez daha anladım.
104 entry daha
hesabın var mı? giriş yap