21 entry daha
  • kendisine yine celallenecektim ama gördüm ki fikri düzlemde konservatif bir hal almama konusunda ısrarcı olan 'bu arkadaş' güya bir yazı kaleme almış. itidal islamcı falan diye. onu okuyunca sakinledim. baştan söyleyim bir kere yazısında!!! seviye nosyonu yok. hıyar, cacık, zart zurt ifadeleri ve henüz nasıl yazıldığını bile bilmediği kelimeler ve kavramlar kullanmış.

    kendisi şair!!! olmanın verdiği dil hakimiyetinden olsa gerek baya diye bir kelime kazandırmış güzel türkçemize. en son ismet özel dilimize yeni kelimeler kazandırma konusunda mahirdi. yalnız ismet özel'in kelimleri gerçekten yeni kelimelerdi. hakikatli bir dil ortaya koymuştu. bu şair!!! daha baya kelimesinin doğrusunu bilmiyor. redakte edecek kimsesi de yok sanırım. sonra oportünüst diye bir kelime daha eklemiş. daha yazılışını bilemediği bir kelimenin anlamı üzerinden kendine siyasi fikir inşa etmeye çalışan muhteşem şair!!! ne ahmet davutoğlu bırakmış, ne israil, ne aktivist, ne ihh. hepsine birden gürlemiş. ''uuuuu beybi bi hareketlenme oldu''.

    yazı şu adı yukarda allah var. hep konuşuyor fikir üretiyormuş ya süleyman demirel vardı mesela o da hep konuşurdu. yollar yürümekle aşınmaz derdi. her beyin lobundan süzülene fikir muamelesi yapacaksak işimiz var. şu haliyle fikir üretecekse hiç üretmesin daha iyi. susarsa en azından kendisini ''bir şey'' sananların sayısında azalma olmaz. hem bu konservatif vaziyetin kendisinin ruh sağlığı açısından da faydalı olacağı kanaatindeyim.

    kaldı ki her söz söyleyenin ardına düşecek, ona biat edecek değilim. böylesine bir klişenin ardına saklanmak nasıl bir aklın ürünüdür anlayamıyorum. o fikiy üretiyoy yaeeee. eee biz ne üretiriyoruz. diş macunu mu? bir onun mu beyni var? gerçi kendi fikir dünyasını oluşturamayanların, tek başına düşünemeyenlerin, başkasının fikrine muhtaç yaşayanların hakan arslanbenzer'in fikirlerinin!!! arkasına saklanmasını normal karşılamak lazım.

    kendisi hakkında yazılanlardan 5 yaşında çocuk gibi şikayetci olan bu büyük şairin!!! herkese saldırma hakkını kendinde bulması da ilginç bir olgu olarak çindeki koalaların kucağında duruyor. ekşi sözlüğe maille gge diye beni şikayet etmiş. sonuç: hüsran. sildirememiş fayrap başlığına yazdığımı. daha önce bilmem ne sözlüğüne bir başkasını şikayet etmiş ve bu defa amacına ulaşıp o yazıyı sildirmiş. sen herkes bana vuruyor diye ağla. topumu verin ben gidiyorum düzleminde dur. sonra ortaya çıkıp başkalarının yaptıklarını sorgula, eleştir, bağır çağır. kendine gelince konuşturmamak için elinden geleni yap.

    yok ihh'nin samimiyetine inanmıyormuş da. sanırsın kendisi iyilik meleği. başı sıkışana, darda kalana yardıma koşan bir süper kahraman. şiirin efendisi, türkiyenin en büyük ideoloğu var ol!!!! sana mukavemet gösteren bizim gibi fikirsiz, çapsız adamları da ciddiye alma ne olur. sonra kendimizi bir şey sanırız sayende. ne gerek var canım.

    hadi bakalım ''ama o fikiy üyetiyoyyyy yaeeeee'' diye ağlayın yine.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap