14 entry daha
  • hollywood'un dünyayı kurtaran adam'a cevabı. scientology tarikatının kurucusu ron hubbard tarafından yazılmış bir romandan uyarlanmıştır. scientology'nin kutsal kitaplarından, kutsal filmlerinden biridir! konusundan bahsetmek gerekirse;

    --- spoiler ---

    apartman topuklu çizme giyerek iki metre boyunda görünmeyi başarıp, bu sayede düşmana korku salan, dosta güven veren uzaylı bir ırk dünyayı işgal eder. ne var ne yok, yıkıp yok ederler. geriye bir avuç insan kalır. ortada bir şey kalmadığından bu insanlar mağara adamı gibi yaşamakta, taş ve sopalarla savaşarak einstein'a selam durmaktadırlar. uzaylı ırkın gora'daki komutan logar'a benzeyen kötü adamı john travolta, dünya gezegenindeki altın madenlerinin peşindedir. insanları madenlerde çalıştırır. keyfine göre de öldürür. bir de william wallace modeli kahramanımız vardır. uzaylılar bu adamı altın çıkarabilsin diye eğitirler. altın sevkiyatını yapabilsin diye kafasına silah dayayarak uzay gemisi kullanmayı falan öğretirler. bu arada john travolta uzaylısı insan öldürmekten geri durmayınca, kahramanımız isyan eder ve insanları örgütleyip, bomba bir plan yapar.

    plana göre; bir haftada baldırı çıplak mağara adamları jet uçağı kullanmayı öğrenirler. "at binmeye benziyormuş" der bir tanesi ve cüneyt arkın'a gönderme yapar. sonrasında it dalaşı olsun, red baron kesilmek olsun, aksiyonun dibine vururlar. ayrıca bir isyan başlatıp, dünyadaki bütün uzaylı kuvvetlerini bir bölgede toplar ve burayı bombalarlar. ancak asıl nihai darbe bombadır. insanlardan biri uzaylıların araçlarından birine sızıp, onların gezegenine gider. bir kaldırıma oturur. kucağında bir metal bir varil vardır. bu bir atom bombasıdır! kahraman intihar eylemcisi! bombayı patlatır ve önceden hesap ettikleri gibi, atom bombasının patlamasıyla bütün gezegen havaya uçar. geriye bir avuç toz kalır. günahsız bir gezegen dolusu uzaylı da telef olur. ama olsundur. dünyayı kurtaran mağara adamı ve çirkin sevgilisi ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine.

    --- spoiler ---
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap