37 entry daha
  • pc versiyonunu yeni bitirmis birisi olarak hemen kotu yonleri yazmaya baslayalim; (iyi yonleri sona)

    1- o nasil yol tutusu arkadas? 400'le 70 derece viraja girip 395'le cikiyorsun.
    2- no2 son hizi arttirir deseymis keske birisi bu adamlara. 0-400 5 saniye surmuyor, ondan sonra alet daha gitmiyor. o gazla 700 felan yapip ruzgardan camurluklari parcalamasi lazim aracin.
    3- oyunda artificial intelligence yerine artificial stupidness var. 8 tane jipli, skyline'li polisi tenhada sikistirip mektup zarfi gibi katladigimi bilirim. (bkz: kan alirlar)
    4- oyunu kurunca 640x480 gibi bir cozunurlukle aciliyor. eger biraz oyunlardan anliyorsaniz cozunurlugu kolaylikla 1024 gibi bir sey yapabiliyorsunuz. dandik grafik sorununu cozuyor mu? hayir! advanced felan diye bir secenekler var, kurcalarsaniz bulursunuz. oralardaki her seyle oynayin duzelir. "world effects/shadows" medium diye secerseniz ortam "alice harikalar diyarinda" olur. "high" secerseniz "comic book" havasi olur. shadow off, effects low en iyisi. yigidin hakkini verelim, ayarlayabilirseniz grafikleri mukemmel ve hd kalitesinde.
    5- oyun cok kolay ve cok kisa surede bitiyor. pagani zonda almisken baska bir zondayla highway kapismasi biraz zorladi. (4 kerede gectim) onun disinda iki defada bitirdigim bolum sayisi bir elin parmaklarini gecmez.
    6- modifiye diye bir sey hic koymasalardi olurdu. egzoz alsaniz performans degismiyor, body kit alsaniz aerodinamik degismiyor. e ne diye para verelim bu aletlere?
    7- eksik olmasinlar onlarca degisik araba var ama 3 tane arabayla oyun bitiyor. zaten skyline, amg ve zonda sirasiyla alirsaniz oyunda her zaman en hizli siz olursunuz. (burada 5'e geri donuyoruz)

    iyi yonlerine gelecektim ama bu kadar kotuledikten sonra matrix gibi konusu olsa kac yazar, olmasa kac yazar...
    10 uzerinden 4 veriyoruz ve olmamis diyoruz. porsche unleashed ve underground'un yanina bile yaklasamaz.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap