133 entry daha
  • zil zurna sarhoş vaziyetteki joe ve eddie ile takıldığımız kısımlar sanırım oyun haytım boyunca bir oyundan en çok zevk aldığım anlardı.
    çizilmiş olan sarhoş insan portresi takdire şayan. sarhoş birinden beklenecek şakalar ve konuşma tarzı, onları seslendirenlerin performansı, karakterlerin hareketleri, her şey enfes.
    hele joe ve eddie'nin dean martin'in return to me şarkısına eşlik ettiği bir kısım var ki... adamın birinin günlerdir arabanın bagajında duran kokuşmuş cesedini gömüp tekrardan arabaya bindikten sonra eddie'nin sanki hiçbir şey olmamış gibi şarkıyı duyar duymaz "sakın kanalı değiştirme bu şarkı çok güzel" diyişi, birkaç saniye sonra joe ve eddie'nin hatalı sözler ve hatalı ritm ile şarkıya eşlik etmeye başlaması, vito'nun "zavallı dino" diyerek iç geçirmesi, şarkı italyanca kısımlarına geldiğinde eddie'nin "abi ben şarkının italyanca kısımlarını bilmiyorum ya" diyip kendi kendine küfrederek söylenmesi ve o sırada joe'nun halen şarkıya eşlik ediyor oluşu falan, her şey harika.
271 entry daha
hesabın var mı? giriş yap