37 entry daha
  • olmaz ya, diyelim ki bir turk sirketi pkk ile savasi konu alan buyuk capli bir oyun yapti. ve bu oyunun multiplayer modu var. ve bu modda bir takimin kotuleri oynamasi gerekiyor degil mi? burada diyelim pkk olarak mehmetcige karsi savasabilme sansi olsa turk halkinin tepkisini tahayyul edebiliyor musunuz? boyle bir oyuna destek verir misiniz?

    simdi siz nasil duydunuz bilmiyorum ama taliban da terorist bir olusum. abd topraklarinda yapilmis en buyuk terorist saldirinin, binlerce masumun oldugu bir olayin arkasinda olduklarini iddia ediyorlar. yukarida turk halkinin tepki vermesi normalken abd halkinin tepki vermemesini mi bekliyorsunuz?

    normal olarak bu kadar baskinin uzerine oyunun multiplayer modunda taliban ismi opposing force'a cevriliyor, geri kalan her sey ayni. evet benim sahsi tercihim aynen kalmasi yonunde olurdu ama degisikligin neden yapildigini anlayabiliyorum.

    tamam surmekte olan savasin hakli gorulecek bir tarafi yok. masumlarin da olduruluyor olmasi kabul edilemez. ama amerikadan nefret etmek bu kadarcik empati yapma yetisini yok edecek, sapla samani karistiracak kadar koru korune olunca komik oluyor.

    bu arada abd askerlerini oldurmek istiyorsaniz onlar hala duruyorlar, sizin adiniz taliban degil sadece artik maalesef.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap