9 entry daha
  • bir gaz başladım tekrardan. daha önce giriş kısmını yazmıştım. yazdıklarımla ilgili aldığım notlarım maalesef kaybolmuş. bu sebeple yazdıklarımı nereye bağlayacağımla ilgili birçok kağıda geçirilmiş düşünce de kaybolmuş oldu.
    yine de uzunca süredir düşündüğüm şeyleri birleştirerek, hayata geçirmeye çalışıyorum. şayet gazımı birisi sırtıma vurup çıkarmazsa bu sabaha kadar bitecek gibi.

    gerçi belli olmaz. bir ay diyorum 2 ay ortalardan kayboluyorum, yakında diyorum aylardır sallıyorum. siz yine de güvenmeyin "bu sabah" dediğime.

    ayrıca her türlü yardım kabulümdür. sabaha kadar seni uyanık tutarım diyenlerden, delicesine yardımcı olurum diyenlere kadar her türden kişiye sesleniyorum; bir mesaj uzağınızdayım. sözlük dışından ulaşmak isteyenler nickimin sonuna @gmail.com ekleyerek bana ulaşabilir, kapı onlara da açık. bu kadar da kolay yani yeni maceraya dahil olmak. bu dahil olmanın tek kötü yanı, hikayenin sizin açınızdan külliyen spoiler olacak olması. o konuda ise yapabileceğim bir şey yok, üzgünüm.

    hadi bakalım, neler olacak.

    edit: yenisini yazdım şubat ayında ekşi sözlük'e koydum. ekşi macera labirent idi adı. ardından bazı sebeplerden tüm entry'leri sildim. kısaca devamını yazdım ama artık siz göremeyeceksiniz. bu sebeple devamını beklemeyin.

    edit v2: sinirim gecti. tekrar geri koydum. ileride yine silerim belki. dengesizim, evet.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap