55 entry daha
  • benim gibi balkon demirlerine dahi yaklaşamayacak derecede yükseklik korkusu olan biri bile bu oyuncaktan delice bir zevk alabiliyorsa, bu işte bir iş vardır kardeşim. hayatında daha önce gondola binmemiş, 27-28 yaşlarındaki 2 metrelik adamları zorla kolundan tutup bindirecek kadar eğlencelidir aslında bu alet.

    en kötü yanı, o dandik tutma demirleri dışında hiçbir güvenlik önlemi olmamasına rağmen yerle 90 derece açı oluşturacak kadar havaya kalkmasıdır. o demiri tutmaktan kollarınız ağrımaya, kaslarınız ise kasılmaktan bitap düşmeye başlar. hele en son sıraya oturduysanız neredeyse dizlerinize kadar ayağa kalkarsınız, ha düştüm ha düşücem modunda, hem göt korkusu hem de manyakça bir zevk ile sırıtırsınız. siz bu haldeyken tam karşınızda, sanki düğündeymiş gibi, elleri kolları havada şarkı söyleyen tipler görürsünüz. kıskanırsınız, niye ben de onlar gibi yapamıyorum diye. tam bu esnada yanınızdaki kişi korkudan titremeye başlamıştır. onun yanındaki ise gözlerini kapatmış, çığlık çığlığa bir vaziyette diğer yanındaki arkadaşının kucağına sığınmıştır. ön sırada ise "durduruuuun" diye delice bağıran yağız bir delikanlı vardır. onun yanında ise gayet neşeyle çalan şarkıya eşlik ederken ellerini kollarını sallayan kız arkadaşı. onların önündeki kişi ise çoktan kusmaya başlamıştır. çeşit çeşit insana böyle garip tepkiler verdirebilen bir alettir bu.

    bir de manyak makinistler vardır; alet tam yavaşlamıştır, bazıları "allah'ım kurtulduk sonunda." diye sesli şükrederken "hızlan hızlan" diye bağırıp tempo tutan karşıdaki düğün tayfası, makinisti gaza getirir ve adam tekrar bas gaza yavrum bas gaza eşliğinde abanır hıza. son ana kadar kendini tutmuş olanlar başlar ağlamaya. düğün tayfası ise çığlık çığlığa zaferini kutlar. en sonunda "seans" bitince yere inebilenlerden utanmayanlar toprağı öperler. ağlayanlar ise kendilerini aşağıda kahkahalarla izleyen yakınlarının kucağına atılırlar. bir kısmının midesi bulanmıştır, birileri eline su tutuşturur. bir kısmının ise hala başı dönmektedir, bir yere tutanarak bir süre bekler. bazıları da kendilerini zorla bindiren kişiye küfretmektedir.
    zorla bindiren kişi ise adeta sapıkça bir zevkle "hadi kamikazeye binelimm." diyerek arkadaşlarını tekrar jeton almaya sürükler.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap