217 entry daha
  • deşifre ederek konuşayım: ankara batıkent mağazasında, kablosuz network ürünleri reyonunda çalışan artist arkadaş.

    modemim airties, modemimle uyumsuzluk çıkarır diye bana ısrarla airties'ın 120 liralık access point'ini satmaya çalıştın. ben edimax'ın 60 liralık cihazını almaya çalıştıkça kâh 'ben senden daha çok biliyorum', kâh 'getirirsen iade almayabiliriz' şeklinde atar yapmaya çalıştın.

    ben sana repeater olarak da kullanılıyor bunlar diye laf anlatmaya çalışırken, sen 'repeater kalktı artık, bunlar repeater değil' dedin. sonra bak, verdiğin cihazın üzerinde tekrarlayıcı yazıyor dedim, 'tekrarlayıcıyla repeater aynı şey değil' dedin

    ben o edimax access point cihazı satın alıp evime getirdim. zaten köprü olarak kullanacaktım. sadece varsayılan ip numarasını değiştirip şu an ağımda çatır çatır kullanıyorum. hayır, neyin artistliğini yapıp, babamın ve bir komşunun yanında benim kâh bilgisayar bilgime, kâh ingilizce bilgime sövdün bilemiyorum.

    bu sefer unutmuşum ama bir dahaki gelişimde adını da alıp vatan bilgisayar'a hoş bir şikayette bulunacağım. herkes her şeyi bilmek zorunda değil ama herkes saygılı olmak zorunda.
1757 entry daha
hesabın var mı? giriş yap