• bir triko kazağa 1700 lira verilebilen bir internet sitesi. o alışverişte kullanılan kredi kartının limiti nasıl bir miktardır da web den 1700'e triko alır.
    algılarımda gerilemeye sebep olan,beni ruhsal bunalıma sürükleyen web sitesi! sempatik bir biçimde beymen.com lüks! alışveriş sitesi açıldı diye tarafıma gönderilen maili açtım dünyam başıma yıkıldı.
    fırsat ürünleri kısmında 2000 tl den 600 tl'ye düşen ayakkabıyı kim aldı ben bunu gerçekten bilmek istiyorum. en azından ben o dükkanlara gitmiyordum. varlıkları varlığıma uzaktı iyiydim. neden web sitesi olarak burnuma sokuldu şimdi.
    bulunduğum (ünv.) bölümünde bilmem kaçıncı kadro savaşları sürmekteyken ve ben doktora eğitiminin sonların yaklaşmış bilgi düzeyi bilmem kaçıncı seviyeye ulaşmış bir tip olarak, 1.600 tl maaş için insanların nasıl birbirinin ağzına sıçtığını izlerken ve aynı koşullar altında o kadroya kimsenin ağzına sıçmadan ulaşmaya çalışırken, bu kadar emek harcarken, tavuk götü kıvamındaki bir kazağa 1700 lira verilebileceğini hatta bunun internetten bir tıkla alınabileceğini gördüm. çok rahatladım, hayatıma bir anlam geldi *
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap