2 entry daha
  • ne bok anlarlar tıraş olan birini izlemekten anlamam. biz olurken sıkılıyoruz ama gerçekten bunu izlemekten hoşlanan manyak karılar var.

    bir keresinde bir tanesi "bu gece bende kal, burda tıraş ol" demişti de "niye ki?" diye bir tepki vermiştim. daddy issue dedikleri hadise olabilir tabii, bilemem. velhasıl, onda kalmadım ama başka bir gün de bana özel sofra hazırladığını söyleyen bu zat'ı ziyaret ettim ama yemeğini yemedim. sonra o da gitti birlikte olmasını istemediğim arkadaşlarıyla cehennemin dibinde eğlendi. haliyle ben de siktiri çektim. ben siktiri çekince siktir oldu gitti bir kaç ay sonra evlendi. evlenmeden önce "benle evlenir miydin?" diye sordu. şimdi 2 tane çocuğu var dengesizin.

    yahu insan bir tıraştan taa nereye kadar gidebiliyor. sonra da bunları afişe edince, "yok ayrımcısın, yok kadın düşmanısın" deniyor.

    bir de bu tiplerin erkeğini tıraş etmek isteyeni var ki onlar en tehlikelileri. ben berberin bile tıraş etmesinden, profesyonel adamın usturayı yüzüme sürmesinden rahatsız olurken, bir de bir kadına hem de tıraş bıçağı teslim edip yüzümü mü deştireceğim?

    hep amerikan filmlerinin bok yemesi bunlar.
152 entry daha
hesabın var mı? giriş yap