4 entry daha
  • sadece bir şehre gidecekseniz değil de, bir ülkede 2 şehir bile gezseniz kâra geçerseniz bununla ama supplement'lar belinizi büker.

    - istanbul-selanik arası, her gün olan trenler kaldırıldı, yerine ne kondu bilmiyorum ama, kişi başı 30€ yatak parası alıyorlar her seferinde.
    - selanik-atina arası en düşük supplement 8€*, ama eğer gece gitmek istiyorsanız 11€ supplement vereceksiniz yatak parası. 11€ yatak parası verdiğiniz treni anlatayım biraz. herhangi bir nazi filmi izlediyseniz size çok tanıdık gelecektir. daracık vagon, eni 2 metre olan kompartımanlarda 3'er kat olmak üzere toplamda 6 daracık yatak!* bana en üstteki yatak gemişti. tavanla aramda 30 cm anca vardı! bu tür kötü sürprizler için, öğlen saatlerinde, normal trenlerle gitmek en iyisi.
    - 5 günlük alsanız yeter. zira; bizimkilere sadece ülke giriş-çıkışlarında işaret koydular. ülke içinde bilet alırken "balkan flexipass'imiz var, bilet ne kadara geliyo" deyince flexipass'imize bile bakmadan bileti veriyorlardı. trene bindiğinizde kondüktöre flexipass'inizi göstermenize gerek yok, istemiyorlar genelde. istediklerinde gösterin sadece. böylece daha uzun süre indirimli seyahat edebilirsiniz.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap