118 entry daha
  • adı istanbul'da hoş bir kız olmak değilde, `istanbul'da götünü başını açarak kendini bir bok zanneden bir kız olmak` olarak değiştirilmesi gerekilen video.

    şimdi merak ettim, bu ablaların hoşluktan kasıtları nedir ? götlerini göstermeleri mi ? sanırım evet...

    vay anasını, bizi yıllarca kandırmışlar demek ki. mesela ben yıllardır hoşluk kavramını '' eli yüzü temiz, kibar, güzel sohbet sahibi ve benim prenses süreyyam, sevimli mi sevimli, munis..'' öhem. evet ne diyorduk ? heh. evet, ben yıllardır böyle kandırılmışım. meğerse hoşluk, götü güzel gösterip kendini minimal bir bok zannetmekmiş..

    e be kendini bir bok zannedip ama bir bok olamayacak olan güzel kardeşlerim ! evet size, ikinize diyorum. hani şu videoyu çalıp kendi fikirleriymiş gibi '' bihihi hadi o uzun zamandır ufacık beynimizde olan şeyi yapalım mı '' diye söylenen kızlar, size diyorum,

    sizin yaptığınızın aynısını ben ( evet ben. erkeğim ve götüm, belim falan feci kıllı ) yapsam, kışın ortasında sırtımı açıp vücut hatlarımı belli etsem, daracık bir kot giysem ve göt cebime ( arka cebini anlatıyor burda yazar ) ne olduğunu bir çok kişinin bilmediği bir nesne koysam bana da bakarlar. hemde sikmeseler bari. o derece...

    yani büyük marifet değilsiniz. sabahtan beri onu anlatmaya çalışıyorum. o güzel beyinlerinizi daha verimli şeyler üzerine yorun, götünüze değil. ya ben lan neyse bir şey demiyorum. sakinim tamam. akşam oldu hüzünledim ben yine..
153 entry daha
hesabın var mı? giriş yap