112 entry daha
  • caddeye çıktığınızda her dakika görebileceğiniz bir aracın prestij ve statü göstergesi olabilmesini algılayamıyorum. bir araç "şekil olma ön gerekliliği" oluyor ve insanlar gidip alıyorlar. tasarımına bakılırsa herhangi bir kişiliği yok, iç dizaynına bakılırsa orta sınıf araçlardan cidden farkı yok aracın, çekiş olarak performans olarak üst modelleri dışında hiç bir farkı yok orta sınıftan, sırf "bir sınıfa dahil olmak için" bu kadar satıyorsa bu araç cidden enteresan.

    almanya'daki bir arkadaşımda bindim ve kullandım, bildiğin orta sınıf yani. ve statü farkı yaratacak bir özelliği de vallahi yok lan.

    bmw 1 serisi diyelim mesela, onun tasarımı biraz daha farklı orta sınıftan, iç tasarım yine orta sınıftan çok farklı değil, ama en azından arkadan itişli, bir takım bmw özelliklerini benimsemiş, vesaire.

    özet: parasına değmeyen, apaçi otomobilidir ne yazık ki. bunu alacağına, alfa romeo alana, hatta mini cooper alana daha çok saygı duyarım zira ikisi de "farklı" otomobiller. öyle "ulan 4 halkayı halka indirsek, alsak opel astra'dan bile daha basit ve daha az maliyetli bi arabayı 4 halkayla kamyon yükü paraya satsak" arabası değiller.

    bence.
753 entry daha
hesabın var mı? giriş yap