66 entry daha
  • öncelikle (bkz: #22443230)

    ikinci ay deneyimleri:

    - uyku: yok abi, ben gayet uyumayı seven bi insanım.. artık cart curt uykum gelmiyor ama artık 8.30'daki işime her gün 8.30'da uyanıp gidiyorum.. uykumu düzene soktu sanmıştım meğersem yalanmış.

    - terleme: bunu havaların ısınmasına bağlıyordum, değilmiş.. incecik şeylerle yattığımda bile sabaha ter basmış uyanıyorum.. böle sıcak ve nemli..

    - dalgınlık: acaip dalgınım.. sabah arabayı otoparkın kaçıncı katına parkettiğimi bulamadım, 6 ya inip 5 e geri çıktım.. arabanın anahtarını evde 10 dakika falan aradım abartısız..

    - iştah: işte şey, aslında sürekli açım, ama çoğu zaman yemiyorum.. dün bütün gün kahvaltıda bir dilim ekmek, 4 zeytin, bir bardak süt ile akşam yemeğinde 2 elma yedim.. ha yine de kilo alıyorum günden güne..

    - sakinlik: şöyle hissediyorum, içimde böyle fırtınalar esiyor, boranlar kopuyor, içim ezim ezim eziliyor; ama annem dahi yüzüme baksa dizilerde oyanayan mankenler gibi tepkisiz gözlerle hislerimi anlayamıyor.. 6 aydır görüşmediğim arkadaşım, ilacı kullandığımı bilmediğinden, cumartesi günü boyunca "sen olgunlaşmışsın, bi durgunlaşmışsın" diyip durdu.. gülünce çok gülüyorum, ama içim acısa da çok sakin bi yüze sahibim.. gözlerime baktığımda boşluk görüyorum mesela-ki eskiden anlamlı baktığım söylenirdi.. cumartesi günü bebekte denize yarım saat gözlerimi ayırmadan bakmış olabilirim.. öyle ölümüne bir sakinlik..

    - alkol kullanımı: hemen baştan uyarayım siz böyle şeyler yapmayın.. ama ben bu ilacı kullandığımdan beri, alkol dayanıklılığım daha arttı.. tam tersi olması gerekirken.. cuma akşamı 3 duble rakı, 2 long island, 1 bira ile sadece başım dönüyordu ki daha önce bu kombo ile çay bardağından tekila içen harun triplerine girmem gerekirdi..

    - sinir: trafikte çok sinirleniyorum, öyle böyle değil, küfrediyorum sürekli.. ama eskiden nedensiz öfke krizlerim olurdu artık onlar yok.. hatta çok sinirlendiğim bi olay karşısında sadece tek bir mesaj atmak dfışında tepki vermediğim oldu; pek benlik bi durum değil..

    - hayal alemi.. işte son tespitim bu, öyle dikkatsiz, öyle bulutların arasında, öyle ayağım yere basmaz dolaşıyorum ki, böyle bi hayal aleminde gibiyim.. hiç bir şey hatırlamıyorum; evde bir şey buluyorum, bunu bana biri vermişti ama kim hatırlayamıyorum, üzülmüyorum, ağlamıyorum, gülmüyorum, saatlerce tek bir noktaya bakıyorum.. bunun gibi olmaz şeyler..

    neyse, 2. ay bitti biter, ben ilacın bana yararını görmediğimi düşünüyorum.. özellikle şu dalgınlık ve unutkanlık işi sinirime fena dokunuyor.. bırakırım belki..
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap