267 entry daha
  • yapılan her şeyi, "bir davanın haklılığı" temeline oturtan her kesim tehlikelidir.
    bu yolda yapılan haksızlıklar da çok güzel mübah olabiliyor, vicdanları cız etmiyor.

    ösym'nin açıklaması üzerine "aha bakın göt oldunuz" demek de bu durum çerçevesinde değerlendirilebilir. adamlar açık seçik "doğru cevapların yeri değiştirilmedi" falan demiş ulan. keşke açıklamayı da bu şifreyi yaratan adamlara yaptırsalarmış, onlar daha zeki belli ki.

    sizin demokratlığınız, özgürlükçülüğünüz; sizin çıkarınıza hizmet edecek alanlarda uygulanmıyor müslüman kardeşim, artık bunu görmemek körlüktür. "ama yıllarca biz ezildik rererö", ı-ıh yemiyor. hiç masum gözükmüyorsunuz buradan. kötüsünüz.

    yıllar yılı küçükten büyüğe sıralanan cevap sisteminin değiştirilmesi, kişiye özgü kitapçık çıkarılması ve bundan önceki sınavlarda yaşanan cemaat operasyonları üzerine hala "ya boşa mı evhamlanıyorum acaba" diyebilmem imkansızlaşıyor. sorun 8-10 ayrı kitapçığın yeterli olmaması mıydı? sorun şıkların yerlerinin farklı olmaması mıydı? bunlar ne zaman bir kopya organizasyonuna olanak sağladı?

    sorun sizin çok kötü ve vicdansız insanlar olmanızdan ibaretti sdjfdjksdf. hala öyle. ve ben inanmıyorum bunun bir tesadüf olduğuna. malımı biliyorum.

    hırsınız uğruna yediğiniz kul hakları, varlığına inandığınız cehenneminizde burnunuzdan fitil fitil gelsin e mi?
609 entry daha
hesabın var mı? giriş yap