aynı isimdeki diğer başlıklar:
12 entry daha
  • dostum behzat ç. demişsin ama bu the shield. fragmanlardan gördüğümüz kadarıyla masaya konan istanbul sarısayfalar telefon rehberi the shield'ın pilot bölümünde de bulunmaktadır. hatta diziyi izlemeden kim kimdir eşleşmesi de yapalım tam olsun

    ertan saban "reşat" ----> michael chiklis "vic mackey" dizinin has adamı kötü karakterli iyi işler yapan insan
    devrim nas "ömer cihangir" ----> benito martinez "david aceveda" neredeyse hiç sahada çalışmamış direkt sınavlar falan derken tepeye geçmiş eleman. vic biraderin kuyusunu kazmaya çalışıyor.
    zeynep eronat "leyla" ----> cch pounder "claudette wyms" cch pounder yerine türkiyede kimi oynatırsın deseler direkt zeynep eronatı önerirdim ben de iyi olmuş
    ekin türkmen "songül" ----> jamie anne allman "connie" bu arkadaş da uyuşturucu bağımlısı vic abimiz tarafından koruma altına alınmış bir fahişe.
    seda akman "ayşe" ----> catherine dent "danni sofer" officer diye tabir edilen standart polis memuru arkadaşımız. kendisi vic biladerimizin metresi tarzı birşeydir ki vic biladerimiz evli 2 çocuk babası bir insan. merak uyandıran ise orjinalinde bu bacımızın ortağı gizliden gaydir. acaba bizim dizimizdeki ortağı da gizliden gay olacak mı?

    şimdilik izlemeden kim kimdir tahminim bu kadar. fragmanlardan gördüğüm kadarıyla ertan saban gayet güzel izlemiş michael chiklis i aynı delici irite edici bakışları atabilmekte.

    her ne kadar birşeyi izlemeden yorum yapmaktan hoşlanmasam da başarılı olmuş yabancı dizilerin türk versiyonlarına ayrı bir gıcık olmaktayım. yeri geldiğinde çok güzel diziler çıkarabilen yazarlarımız neden kolaya kaçmakta. az olsun ama öz olsun be arkadaş.

    oh tespit yaptım rahatladım.

    edit1:
    şimdi hata yapmışız dizinin ilk 15dk sını izleyince devrim nas meğersem bizim dutchman yani jay karnes ın canlandırdığı holland wagenbach mış. bu arkadaşta ezik bi karakter en iyi olmak için daha doğrusu kendisinden bahsettirmek için bi tarafını yırtan bir imaj çiziyor dizide. he the shield için diyorum yahu merak etmeyin yoksa bizim insanımız neden bire bir kopyalasın en olmadı mustafa sandal tarzı esinlenme yapmışlardır.

    bu durumda david aceveda abimizin karakoldaki karşılığı da mustafa avkıran'ın canlandırdığı hafız karakteri oluyor.

    showtv nin sitesinden baktığımda mustafa avkıran'ı the shielddaki john diehlın canlandırdığı ben gilroy olarak düşünmüştüm. vic biladerin ilk sezon götünü toplayan karakter olarak. nedense fotoğrafa bakınca göt toparlayan adam için babacan tavır göstermişler diye düşünmüştüm.

    edit2:
    arkadaş izlemeye çalışırken iğrendim ya hakkaten bak. çakmayım ben çalıntıyım diye bağırıyor dizi. twitterda falan karakol süper dizi yazan pek sevgili arkadaşlar eğer süper dizi izlemek istiyosanız oturun the shield izleyin. en azında karakol gibi zorlama değil oyunculuklar. yapmayın etmeyin derim.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap