21 entry daha
  • ve maalesef beklenen haber geldi... 13 mayıs 2011 cuma (13.cuma) walker kardeşler için uğursuz geldi. 5 sezon ve 109 bölümün ardından abc brothers and sisters'ın sona erdiğini açıkladı. tahmin ettiğim gibi 5. sezon finali aynı zamanda 'series finale' oldu.

    bugün internette dolanırken 12-13 bölümlük yarım bir 6. sezon için dizinin yenilenebileceği ve bu sayede yarım bırakılan birkaç öykünün de adam gibi sonlandırılıp diziye hakettiği en uygun finalin bu sayede yapılabileceği şeklinde ihtimallerin gündemde olduğuna yönelik haberler okumuştum. ancak senarist ve oyuncu kadrosu oldukça kaliteli isimlerden oluştuğu için prodüksiyon masrafları fazla olan, raitingleri ise artık beklenenden oldukça düşük gelmeye başlayan dizi bütçe konusunda abc'yi zorladığı için bitirilmesi yönünde karar alınmış

    yapılacak bir şey yok...istesek de istemesek de walker kardeşler'e, müthiş oyuncu kadrosuna ve harika bir diziye veda etmek zorundayız...son yıllarda iyiden iyiye fantastik ve yorucu olmaya başlayan diziler/filmler içinde çok ciddi bir şekilde sakin ve huzurlu bir liman, müthiş dinlendirici bir diziydi. çok güzel anılar bıraktı geride. gönül isterdi ki tam hakettiği gibi bir vedayla sona ersin. hiç olmazsa 5. sezon finali yukarıda da yazdığım gibi yeterince tatmin ediciydi. artık bir tatlı huzura ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda tekrar tekrar açıp izleyerek hasret gidereceğiz bu çatlak ve deli-dolu kız ve erkek kardeşler ile. hoşçakal brothers & sisters.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap