4 entry daha
  • şimdi sözlüğün sol frame'ine bakıyoruz:

    (bkz: yök başkanı üniversitedeki heykeli müstehcen buldu)
    (bkz: 28 şubat sürecinden sonra cinsellikte patlama oldu)
    (bkz: çok eş yasal olsun)

    ilk gözüme çarpanlar bunlar oldu. ben her gün bu tarz başlıklar, haberler, sözler okuyarak yaşamdan biraz daha soğuyorum. bir insanın aklı fikiri sikişte, sokuşta olur mu ya? adamların tek derdi kim kiminle yatıyor, hangi pozisyonları deniyor. seks düşmanı olup da seksten başka bir şey konuşmayan bir bunlar vardır herhalde. toplumların gelişimi boyunca yasak olan her zaman cazip gelmiştir. insanlar yasak olanları yapmayı ister, ama birçoğu götü yemediği için bu yasakları delemez ve kraldan çok kralcı olarak kılıcı çekip en önde koşup savunurlar yasakları. kendilerinin yapamadığı şeyleri başkalarının yapıyor olmasını sindiremezler.

    e abi seni zorla seviştiren yok. siktir git ne yapıyorsan yap. ağzını, yüzünü, her yerini kapamışın işte istesen bile kimse senle sevişmeyecekken, kafana görünmezlik pelerinini takmışken başkasının ne yaptığı seni niye ilgilendiriyor? toplum çok ahlaksızmış... sana göre ahlıksız, bana göre muhafazakar. ben demiyorum, müslümanlar şunu yapmasın, bunu yapmasın. "bana ne?" diyorum. "ne yaparsa yapsın." sana ne kardeşim? senden olmayanı sana benzetmek zorunda mısın? kendini tarih öncesi kurallara sınırlandırıyorsun diye, bütün insanları da kendinle birlikte karanlığa çekmek zorunda mısın?

    adamı berserk'e bağlatıyorsunuz ya. varsa müstehcen bir şey bakmayacaksın, kafanı çevireceksin. çok eş istiyorsan gidip, evli adamlarla yatacaksın. sevişmek istemiyorsan donuna kilit takıp öyle gezeceksin. ama toplum dinamikleri sizin doğrularınıza göre şekillenmiyor diye zırlayıp, insanların özgürlüğünü ellerinden almak için savaşmayacaksın. kısıtlanan özgürlüğünün acısını çıkarmak istemen normal, ama bunu kısıtlayanla halledeceksin. sizin gibi olmayanlarla değil.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap