1085 entry daha
  • muhammed hakkında yapılan tartışmalar; muhammed'e küfür edenlere karşı muhammed'i koruyanların savaşı gibi gösterilmeye çalışılıyor.

    bu başlık altında yazılan entrylerin çoğunu okudum, muhammed'e edilmiş hatırlayabildiğim tek bir küfür yok. bugün yazılan entryleri tek tek tekrar okudum, ve edilen küfürlerin hepsi hoşgörülü müslüman kardeşlerimizin kalemlerinden çıkmış gözüküyor. bazı arkadaşlar nereleriyle nasıl okuyorlar bilmiyorum, ama aşağılamanın ve küfürün alası müslüman geçinen, peygamberini çok seven insanlardan gelmiş. o kadar çok seviyorsunuz peygamberinizi, peki o sizin kendisi hakkında yapılan olumlu veya olumsuz yorumlara bu şekilde cevap vermenizi ister miydi? bir insan (bkz: hz. muhammed'le sevişmek) diye başlık açtı diye ona orospu çocuğu demenizi hoşgörür müydü? e o halde sen nasıl bir müslümansın?

    bir de muhammed'in peygamber olmadığına inanmayı sözlükten hatun kaldırmakla ilişkilendirenler var. bu ilişkiyi nasıl, neye dayanarak kurduklarını açıklarsalar sevinirim. muhammed'e inanmayanların hepsi erkek çıkarımını mı yapmalıyız yani? ya da bu çok inandıkları, hayatlarını ona göre yaşadıkları dinlerinden karı-kız için vazgeçmenin bu kadar kolay olduğunu mu düşünüyorlar? bizleri aydınlatsınlar.
1746 entry daha
hesabın var mı? giriş yap