• geçen yıl partizan'da önemli süreler almış, euroleague'i bilen bir isim. jasikevicius kalmayacaksa ki kalmayacak; italya'ya transferi sonrası derin bir oh çektiğim omar cook'a oranla çok daha isabetli bir transfer olacağını düşünüyorum zira tıpkı emir preldzic ve gasper vidmar gibi 87 doğumlu. olası bir papaloukas transferi papaloukas isminin fenerbahçe ülker isminden çok daha önde olmasından ötürü sıkıntı yaratabilirdi ancak jerrells minimum 3 senelik uzun bir kontratla tıpkı preldzic gibi fenerbahçe ile büyüyebilecek bir isim. zico - fenerbahçe, bo mccalebb - partizan ikililerine benzer bir uyum yakalanabilirse nokta atışı olur. ayrıca taraftar sever böyle adamları.

    tabi genede oyun kurucu transferi bu kadar dillendirilmişken ve hazır yeni salona geçiyorken taraftarın sevgilisi king solomon'u beklemedim desem yalan olur.

    edit: an itibariyle solomon'un telekom'a imzayı attığını öğrendim. çokta umurumda curtis jerrells, james gist.. bu sene rengim mavi-beyaz. solomon pota altına indirecek kambala bitirecek..
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap