46 entry daha
  • çağrı merkezi çalışanlarının olağanüstü ilgisi ve desteğiyle beni benden almış markadır. müşteri hizmetlerinin nasıl olması gerektiği konusunda örnek gösterilmelidir kesinlikle. şöyle ki, uzun yolda seyretmektesinizdir, uykunuz gelir ve bir aygaz istasyonuna arabanızı çekersiniz. hem biten şarjınızı dolduracak, hem de biraz kestireceksinizdir. 2 saatlik bir uykunun ardından uyanır ve yola devam edersiniz. telefon ise istasyonda kalmıştır, farkettiğinizde artık çok geçtir zira sözkonusu istasyon yaklaşık 4 saat geride kalmıştır. işin kötü tarafı, istasyondan herhangi bir alışveriş de yapmadığınız için herhangi bir isim, irtibat telefonu vesaire bilginiz de yoktur. umutsuzca aygaz müşteri hizmetlerini ararsınız ve aslında farkında olmadan ciddi bir operasyonu başlatmış olursunuz. güzel sesli bayanla yaşadığım diyalog özetle aşağıdaki gibidir:
    bsv: alo iyi günler ben bir bayinizde telefonumu unuttum ama neresi olduğu hakkında hiç bir fikrim yok! yalova civarlarında sanırım, yol üstünde bir yerdi, uyudum da ben orada.
    gsb: hiç önemli değil beyefendi. siz bana telefonunuzun marka ve modelini, bir de size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası verin biz size ulaştırırız.
    sonuç: telefonum ertesi gün kargo ücreti ödenmiş bir şekilde elimdeydi. üstüne teyit için aradılar bir de. ama bu sefer arayan adamdı. olsun. teşekkür ettim yine de.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap